psg

Спорт

УЕФА ќе го истражува ПСЖ за придржување до правилата на Финансискиот фер плеј

А1он
Европската куќа на фудбалот, УЕФА отвори формална истрага за ПСЖ како дел од постојаниот мониторинг на тимовите за придржување до правилата на Финансискиот фер плеј.