protest ceska

Свет

Во Чешка масовни протести: Русија сака да не уништи, ќе ги употреби сите средства

А1он
Во последните месеци низ Чешка се одржуваат масовни протести против владата. Многу чешки функционери сметаат дека Москва стои зад нив. На еден од најголемите собири