proekt kalabalak

Магазин

Фестивалот за електронска музика „Проект калабалак“ во Радовиш со богата програма и под строги протоколи

А1он
Шестиот голем музички спектакл „Проект калабалак“ ќе се одржи утревечер во 21 часот под отворено небо на паркингот „Орел“ во Радовиш. На повеќечасовниот музички настан,