procistuvanje voda

Магазин

Нов начин за пречистување загадени води

А1он
Руската академија на науките, со свои колеги од Утаранчал универзитетот во Индија, пронајдоа метод за пречистување отпадни води со помош на водни микроби. Тестовите во