pro-za balkan

Култура

Писателот Браги Олафсон, басист на Бјорк, гостин на „Про-за Балкан“

А1он
Исландскиот писател Браги Олафсон ќе биде специјален гостин на 5.Интернационален литературен фестивал „Про-за Балкан“, што ќе се одржи од 28 до 30 мај во Скопје.