pratneici

Регион

Амнестијата на албански затвореници во рацете на новите опозициски пратеници

Виктор Јованов
Албанското владејачко мнозинство ќе побара помош од новите опозициски пратеници за усвојување во Парламентот на Законот за амнестија на затворениците, соопшти министерката за правда на