potomstvo

Магазин

Американка долго се борела за потомство, па родила близнаци, а сега и четворка

А1он
Кејла Глајнс од Солт Лејк Сити, САД, штотуку доби четири деца, иако со години се борела со неплодност. По подолго очекување и надевање, таа ги