plivanje

Македонија

Продолжува со работа базенот во СЦ „Борис Трајковски“

А1он
Од утре повторно ќе биде отворен пливачкиот базен во состав на Спортскиот центар „Борис Трајковски“. Базенот беше затворен од 24 декември лани поради генерална дезинфекција
Спорт

Три златни медали за Симоновски на пливачкиот митинг во Ниш

А1он
Младиот македонски пливач Иван Симоновски освои три златни медали на меѓународниот пливачки митинг „Св. Никола 2012“ во Ниш (Србија). Дванаесет-годишниот Симоновски, кој е член на пливачкиот
Македонија Спорт

Базенот во состав на СЦ „Борис Трајковски“ ќе биде отворен на 15 јануари

А1он
Пливачкиот базен во состав на Спортскиот центар „Борис Трајковски“ од денеска ќе има редовно годишно сервисирање со кое ќе биде опфатена генерална дезинфекција и дезинсекција,