planeta

Свет

Земјата ќе ја зафати геомагнетна бура

А1он
Американскиот Центар за предвидување на времето во вселената, кој спаѓа под Националната управа за океани и атмосфера (NOAA) денеска издаде предупредување за геомагнетна бура која