patista

Македонија

Сообраќајот на сите магистрални правци се одвива непречено

А1он
Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци низ државата се одвива непречено, по суви и чисти коловози. АМСМ препорачува поголема внимателност на патните правци
Македонија

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни се одвива непречено

А1он
Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци низ државата се одвива непречено, по суви и чисти коловози. АМСМ препорачува поголема внимателност на патните правци
Економија

Ставрески: Градители, тоа е нашата определба

А1он
Почна изградбата на автопатот Демир Капија-Смоквица во должина од 28 километри. Со изградбата која треба да заврши во 2016 година треба да се комплетира главната оска
Македонија

Шлeперите повторно на патот Гостивар-Охрид

А1он
 Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци низ државата се одвива непречено, по суви и чисти коловози.  Посебна внимателност  се препорачува на патните правци
Македонија

АМСМ: Поради високите температури патувајте рано наутро или доцна попладне

А1он
Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци низ државата се одвива непречено, по суви и чисти коловози, информираат од АМСМ. Возачите кои планираат да