parlament bosna

Регион

Во парламентот на БиХ некој се отрул од полнети пиперки, уништени 90 килограми месо

А1он
Во ресторанот на Парламентарното собрание на Босна и Херцеговина, чии цени се обично тривијални, неодамна беше пријавено дека еден од вработените во оваа институција бил