otkup na tutun

Економија

„Мице Козар“: Тутунарите задоволни од откупот

А1он
Откупот на тутунот е при крај. Во прилепскиот регион остануваат да се преземат мали количества, а веќе почнуваат подготовките за новата реколта тутун. Според Данчо