oskari

Магазин

„Арго“ на Бен Афлек се закити со Оскар за најдобар филм, Анг Ли за најдобар режисер

А1он
Политичкиот трилер „Арго“, што опишува реални настани поврзани со персоналот во американската амбасада во Иран, кои во 1979 година беа земени за заложници, освои „Оскар“