oland

Магазин

Казни за слики на пријателката на Оланд во бикини

А1он
Сметките на француските списанија„Воаси“ и „Клоусер“ и на журналот „Пиблик“ ќе бидат полесни за 1.500. тоест 1.000 евра. Францускиот суд ги казни поради тоа што објавиле фотографии на