offest

Култура

Со фадо ѕвездата Кармињо и фламенко составот „Лас Мигас“ завршува 13. ОФФест

А1он
Со концертите на Кармињо, најголемата нова ѕвезда на португалското фадо, и на фламенко атракцијата од Шпанија, инспиративниот женски квартет „Лас Мигас“, вечер во МОБ завршува