odbojkari

Спорт

ОФМ нема да дозволи да биде нарушен угледот на репрезентацијата

А1он
Одбојкарската федерација на Македонија се огласи по одлуката на Македонскиот олимписки комитет предвреме да ги врати дома репрезентативците кои ја претставуваа државата на медитеранските игри