obesstetuvanje

Економија

Почнува процедурата за обесштетување на граѓаните што имаа депозити во Еуростандард банка

А1он
Фондот за осигурување на депозити соопшти дека граѓаните кои имаа депозити во Еуростандард банка, на која вчера Народната банка ѝ ја одзеде лиценцата за работа,