nuk

Економија

НУК се приклучи кон барањето за смена на директорот на Агенцијата за промоција на туризмот

А1он
Независната угостителска комора (НУК) се приклучува кон барањето за смена на директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот и за избор на нов
Македонија

НУК: Не ни требаат крпеници од протоколи, доброволно ќе ги затвориме објектите

А1он
Не ни требаат крпеници од протоколи, доброволно ќе ги затвориме објектите на две недели, реагира денеска Независната угостителска комора (НУК) по вчерашното донесување на најновите
Економија

Независната угостителска комора ги достави до Владата унифицираните препораки за работа на угостителската индустрија

А1он
Независната угостителска комора ги достави унифицираните препораки за работа на угостителската индустрија до Владата, министерствата и Комисијата за заразни болести. Спред НУК чие мото е