novinar

Македонија

Новинар на Телма нападнат со тупаници пред МВР

А1он
Непознато лице вечерва со тупаници се нафрлило врз новинарот на Телма, Павле Беловски додека чекал директно вклучување во вестите од пред Министерството за внатрешни работи.