nora aliti

Економија

Алити: За подобра системска подготовка за даночењето на капиталната добивка потребно одлагање уште година дена

А1он
На 23-ти септември во Охрид во организација на Македонската берза АД Скопје се одржува дваесет и првата Годишна конференција. Овој форум на кој се анализираа