nju delhi

Свет

Секој четврти жител на Њу Делхи веројатно веќе прележал Ковид-19

А1он
Речиси секој четврти жител на индиската престолнина Њу Делхи веројатно бил заразен со коронавирус, покажуваат резултатите од серолошките тестови (тестови за антитела) што ги спроведуваат