ne

Регион

Хоџај: Поделба на Косово? Не, благодарам

Заменикот на косовскиот премиер Енвер Хоџај, коментирајќи ја изјавата на рускиот амбасадор во Белград, изјави дека поделба на Косово не доаѓа предвид. Амбасадорот Александар Чепурин