nasa

Свет

НАСА: Утре Земјата може да потоне во темница

А1он
Утре се очекува најсилната магнетна бура на Земјата во последните 200 години, предупредуваат експертите од НАСА и лабораторијата за рендгенска астрономија на Сонцето од физички