nanvivaci

Магазин

Социјалните мрежи и навивачката (не)култура

А1он
Слободата на изразување, како едно од основните човекови права, доживеа апсолутна примена само со масовното појавување на Интернет и социјалните мрежи. Поради бројните придобивки, социјалните