mzsv

Македонија

Демант на МЗШВ на обвинувањата од СДСМ

А1он
„Владата и Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство интензивно и посветено работи на отстранување на последиците од поплавите. СДСМ и нејзиниот поретседател на комисијата Дејан Павлески