monika levinski

Магазин

Клинтон: Мојата афера со Моника Левински беше начин да се справам со анксиозноста

А1он
Бил Клинтон тврди дека неговата афера со Моника Левински која речиси и да го уништи неговото претседателство била една од работите кои тој ја направил
Магазин

Моника Левински прекина интервју по прашање за Бил Клинтон

А1он
Моника Левински го прекина интервјуто на гостувањето на една израелска телевизија, токму кога водителката поставила прашање за Клинтон. И 20 години по „најсочната“ и најозборувана