moda ivanka tramp

Uncategorized Магазин

Иванка Трамп би можела да му се врати на модниот бизнис

А1он
Последните испитувања на јавното мислење околу изборите во САД,  посочуваат извесна веројатност дека сегашниот претседател Доналд Трамп може да ја загуби битката за втор мандат.