Ministerstvo za kultura

Македонија

Министерство за култура: СДСМ да посочат еден објект од културата во Струмица кој го изградил Заев

А1он
Министерството за култура реагира на пресот на СДСМ од каде посочија дека четири години само се ветува обновата на стариот театар. -Во потполност ја разбираме
Македонија

Министерство за култура: Не се менува фасадата на МОБ и Универзитетската библиотека

А1он
Министерството за култура најостро ги демантира паушалните и невистинити информации кои ги пласираа некои од медиумите и некои претставници на политички партии, а кои се