milo gukanovic

Регион

Ѓукановиќ најави тужба против весникот „Вијести“

А1он
Црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ најави тужба против подгоричкиот весник „Вијести“, кој во вчерашното издание пренел интервју со сопственикот на „Атлас груп“ Душко Кнежевиќ по кого