milcin

Магазин

Владимир Милчин доби награда за режија во Крагуевац

А1он
Наградата за најдобра претстава на седмиот Јоакиминтерфест во Крагуевац ја доби театарот од Нови Сад . Наградата за најдобар режисер е во рацете на Владимир