Lundgren

Магазин

Сталоне и Лундгрен во нов заеднички проект

А1он
Светски познатиот акционен двоец, глумците Силвестер Сталоне и Долф Лундгрен повторно се здружија, сега заради ТВ-проектот „Интернационалец“ (The International), којшто е во фаза на претпродукција.