luge

Свет

Се очекува до 15 ноември на планетата да има осум милијарди жители

А1он
Светската популација се очекува да достигне осум милијарди до 15 ноември, покажуваат денеска објавените проекции на Одделот за економски и социјални прашања на ОН. Според