LeanSEM

Економија

Како изгледа работата на Facebook и Google кампањи за компании од Силиконската долина од Македонија?

А1он
На почетокот на месецов пишувавме за агенцијата LeanSEM и нејзината успешна маркетинг приказна. Тие работат од Скопје (Тафталиџе во нормални времиња, од дома во овие