kulturno leto mof

Култура

Изложба на Душан Стефановски на „Културно лето во МОФ – Cult+Alt+Repat“

А1он
Во дворот на Младински образовен форум – МОФ (улица „Дренак“ 34 а), вечер од 19.30 часот ќе биде отворена изложба на младиот уметник Душан Стефановски,