kros kantri velosipedizam

Спорт

Македонски маунтинбајк тим првпат на престижната ,,4 Острови”

А1он
Тимот на велосипедскиот клуб Енерџи од Скопје, Дуња Иванова и Љубиша Кондев, од утре до 24 април годинава ќе посегнат по освојување на предизвикот наречен
Спорт

Промовирани осум маркирани планинарско-велосипедски патеки на Попова Шапка

А1он
На Попова Шапка денеска беа промовирани осум маркирани крос кантри планинско-велосипедски патеки кои гравитираат околу скијачкиот центар, проектна активност спроведена од планинарскиот клуб Шара Ски.