kriptovaluti

Економија

Се засилува конкуренцијата помеѓу криптовалутите, етерум и лајткоин со вртоглав раст

А1он
Покрај биткоинот, во последните два дена уште две други криптовалути тргнаа по неговите стапки со висок раст. Станува збор за етерумот и лајткоинот. Од почетокот