kralica elizabeta

Магазин

Кралицата Елизабета е алкохоличарка, според критериумите на британските лекари

А1он
Кралицата Елизабета Втора секој ден пие по четири алкохолни пијалаци, што според стандардите на британското здравство тоа ја прави алкохоличарка. Таа секогаш пие иста доза
Магазин

Британската кралица пријавена во полиција затоа што не и бил врзан појасот

А1он
Британската кралица Елизабета Втора е пријавена во полиција во Западен Јоркшир, затоа што, како што се тврди, немала врзан појас кога со своето официјално возило
Магазин

Кралицата Елизабета го прослави 91. роденден

А1он
Кралицата Елизабета Втора денеска го прослави 91. роденден со манифестацијата „Поздрав на боите“, традиционална церемонија на британската војска и војската на Комонвелтот, која датира од
Магазин

Англиската кралица по првпат во 43 години го прекршува кодексот на облекување

А1он
Англиската кралица првпат, во повеќе од 40 години, одлучи за едноставна гардероба која ќе ја носи на церемонијата на отворањето на Парламентот. Оваа година наместо
Магазин

Кралицата Елизабета има таен Фејсбук профил

А1он
Кралицата Елизабета Втора користи ултра заштитен смартфон, сака многу да разговара на телефон, а како што пишуваат англиските медиуми, има и таен Фејсбук профил. Кралицата