kovid vakcina

Свет

Пекинг: Најрано вакцина против Ковид-19 во крајот на април

А1он
Вакцина против новиот коронавирус, од кој досега загубија живот повеќе од 2.000 луѓе само во Кина, најрано ќе биде доставена за клинички испитувања кон крајот