kosarka

Спорт

(ВИДЕО) КОШАРКА: Вујошевиќ суспендиран три натпревари

А1он
„Во ред, ја разбрав пораката, нема ништо да коментирам“ – рече Душко Вујошевиќ, тренерот на кошаркарите на Партизан од Белград, после изрекувањето на казната од