kibernapad

Регион

Мандиант: Кибернападот врз е-Албанија е дело на проирански хакери

А1он
Кибернападот, што во средината на јули па се до вчера попладне ги стави вон функција онлајн јавните услуги и другите владини веб-страници во Албанија, повеќе