kekenovski

Македонија

Кекеновски: Мојот народ го држи ДАМОКЛО(виот) меч, така треба да биде и во ВМРО ДПМНЕ

А1он
По Конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ, на која Ѓорге Иванов беше избран за кандидат за претседател на партијата за претстојните претседателски избори, еден од кандидатите Јове Кекеновски