kazan

Регион

Казна до 2.000 евра за секој што нема да стане при интонирање на химната на Црна Гора

Оној што нема да стане при интонирање на црногорската химна ќе плати глоба од 300 до 2.000 евра. Ова е предвидено во новиот закон што