karter

Магазин

ВИДЕО: Џими Картер – најстариот жив претседател во историјата на САД и денешна инспирација на многу генeрации

Горјан Грнчаровски
Роден и пораснат во државата Џорџија, Џими Картер е американски филантроп и политичар кој остави голем белег врз американската, но и светската политика. Дипломира на