karneval rio

Магазин

Карневалот во Рио повторно откажан поради пандемијата

А1он
Карневал во Рио де Жанеиро втора година по ред е откажан поради пандемијата на коронавирусот. Градоначалникот Едуардо Паеш ја објави одлуката вчера на својот интернет