kanada

Свет

Во оглас си го пронашла детето понудено за продажба

А1он
Канаѓанка која не сакала да се открие нејзиниот идентитет јавно, пријавила во локалната полиција дека сурфајќи на интернет пронашла оглас во кој незиното дете се