kamera

Магазин

Вирус ја активира камерата на компјутерот додека гледате порно

А1он
На интернет се појави нов вирус кој го подига изнудувањето пари на сосем ново ниво, соопшти компанијата за интернет-безбедност, ЕСЕТ. Имено, штетната програма наречена „Вареники“