kalium

Свет

Романскиот министер за здравство ги повика младите да набават таблети против радијација

А1он
Романскиот министер за здравство Александру Рафила ги повика денеска Романците помлади од 40 години „што е можно поскоро“ да одат кај своите матични лекари или