jovan stojoski

Спорт

Јован Стојоски сам ќе ја брани честа на Македонија на претстојното Европско првенство во сала

А1он
Полскиот град Торун од 5 до 7 март ќе биде домаќин на Европското сениорско првенство во сала, на кое македонската атлетика ќе има еден натпреварувач