jamaka

Uncategorized Свет

Јамајчанец доби милион долари на лото, а ги подигна со маска на лицето

А1он
Јамајчанец, во медиумите идентификуван како А. Кемпбел, доби нешто повеќе од милион долари на лотарија, а при подигнување на наградата се појави со маска на