jadro

Македонија

„Исчезнатиот двор“ – целодневна акција на Јадро

А1он
Јадро – асоцијација на независната културна сцена во соработка со Општина Центар, а со поддршка на Канцеларијата за врски на Гете-Институтот од Скопје, на 29-ти